Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2996g3324kcal648.6g0g77.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g168g151kcal5g5.9g11.7g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Vesi2097g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 2097g1478kcal6.5g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17208g10666kcal1350.6g164.8g184.6g54.8g
Valittu annoskoko8604g5333kcal675.3g82.4g92.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna4302g2667kcal337.7g41.2g46.2g13.7g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003