Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g7632g2366kcal94.6g556.4g15.3g236.6g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g480g1882kcal158.4g0g136.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g8663kcal508.4g1125.6g303.2g474g
Valittu annoskoko8608g4332kcal254.2g562.8g151.6g237g
Annoskoko puolitettuna4304g2166kcal127.1g281.4g75.8g118.5g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646