Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g100g14kcal1.9g1.2g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.4g77.1g1g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g2112kcal66.2g165.8g128.2g11.6g
Valittu annoskoko861g1056kcal33.1g82.9g64.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna431g528kcal16.6g41.5g32.1g2.9g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174