Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 613g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)219g44kcal1.3g7.7g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Mustapippuri, annos 1g1.7g4kcal0.2g0.7g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g488kcal10.8g55g20.6g9.8g
Valittu annoskoko861g244kcal5.4g27.5g10.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna430g122kcal2.7g13.8g5.2g2.5g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181