Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ohrasuurimo 23g73kcal1.9g14.2g0.4g1.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1724g1560kcal102.8g75g93.2g28.4g
Valittu annoskoko862g780kcal51.4g37.5g46.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna431g390kcal25.7g18.8g23.3g7.1g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423