Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1439g864kcal21.6g187.1g1.4g13g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kirjolohifilee 1919g3173kcal321.5g0g211.1g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g40g100kcal7.6g8.4g4g0.2g
Flora culinesse60g444kcal0g0g49.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1279kcal21.6g21.6g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17232g11914kcal754g468.8g772.6g38.6g
Valittu annoskoko8616g5957kcal377g234.4g386.3g19.3g
Annoskoko puolitettuna4308g2979kcal188.5g117.2g193.2g9.7g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506