Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Valkokaali keräkaali 417g116kcal5g16.9g0.8g8.8g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.2g12kcal0.4g0.3g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Paprika punainen 71g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g104g125kcal2.4g5g10.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen167g232kcal31.7g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g1100kcal81g57.2g55.2g23g
Valittu annoskoko863g550kcal40.5g28.6g27.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna431g275kcal20.3g14.3g13.8g5.8g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744