Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g219g77kcal2.2g14.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka44g12kcal0.8g1.8g0.1g1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g44g153kcal5.7g30.3g0.7g1.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g691kcal20.8g106g19.6g9.4g
Valittu annoskoko863g345kcal10.4g53g9.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna431g173kcal5.2g26.5g4.9g2.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625