Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 233g82kcal10.8g4.5g0.7g5.8g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g87g12kcal1.7g0.3g0.4g0g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g58g99kcal1.2g3.1g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1726g396kcal27.8g17.4g19.6g12.2g
Valittu annoskoko863g198kcal13.9g8.7g9.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna431g99kcal7g4.4g4.9g3.1g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026