Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kirjolohifilee 1920g3174kcal321.6g0g211.2g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g40g100kcal7.6g8.4g4g0.2g
Flora culinesse60g444kcal0g0g49.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17240g11919kcal754.2g469g773g38.6g
Valittu annoskoko8620g5960kcal377.1g234.5g386.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna4310g2980kcal188.6g117.3g193.3g9.7g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506