Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g1001g140kcal19g12g2g0g
Kananmuna, keitetty 1652g2357kcal206.5g5g169.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro75g23kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5006g3792kcal93.6g771.9g10g50.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Sinappi 160g211kcal7g22.6g9.6g2.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)75g15kcal0g4.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 451g3980kcal0g0g450.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17240g21144kcal660.6g1658.4g1283.6g117.2g
Valittu annoskoko8620g10572kcal330.3g829.2g641.8g58.6g
Annoskoko puolitettuna4310g5286kcal165.2g414.6g320.9g29.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174