Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5880g8388kcal735g17.6g602.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g2184g7316kcal502.3g0g589.7g0g
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g39533kcal2488g39.6g3295.4g0g
Valittu annoskoko8624g19767kcal1244g19.8g1647.7g0g
Annoskoko puolitettuna4312g9883kcal622g9.9g823.9g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521