Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3514g1054kcal35.1g140.6g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1406g394kcal8.4g83.6g2.8g35.1g
Sipuli (kuorittu)1406g380kcal18.3g67.5g2.8g23.9g
Valkosipuli 492g533kcal38.9g80.2g3g10.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 190g1678kcal0g0g189.8g0g
Flora culinesse211g1560kcal0g0g172.9g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1406g1265kcal14.1g84.3g98.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g13728kcal229.6g912.4g960.4g161g
Valittu annoskoko8624g6864kcal114.8g456.2g480.2g80.5g
Annoskoko puolitettuna4312g3432kcal57.4g228.1g240.1g40.3g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026