Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty3155g2146kcal47.3g463.8g6.3g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g912g255kcal5.5g54.2g1.8g22.8g
Palsternakka 1753g1115kcal8.8g206.8g7g78.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1753g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Vehnäjauho puolikarkea 140g481kcal14.3g98.2g1.7g4.9g
Kananmuna kuorineen punnittu421g530kcal46.3g1.3g37.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g631kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g11176kcal275g1776.6g265.2g302.6g
Valittu annoskoko8624g5588kcal137.5g888.3g132.6g151.3g
Annoskoko puolitettuna4312g2794kcal68.8g444.2g66.3g75.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641