Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1122g303kcal14.6g53.8g2.2g19.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g67g70kcal5.3g11g0.4g1.3g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g281g79kcal1.7g16.7g0.6g7g
Palsternakka 281g178kcal1.4g33.1g1.1g12.6g
Selleri, annos 50g281g39kcal2.8g8.4g0g0g
Lanttu 281g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1683g2324kcal315.5g0g117.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2805g1038kcal33.7g218.8g2.8g19.6g
Vesi, vesijohtovesi 1683g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17248g8371kcal763.2g725.8g253.8g144.8g
Valittu annoskoko8624g4186kcal381.6g362.9g126.9g72.4g
Annoskoko puolitettuna4312g2093kcal190.8g181.5g63.5g36.2g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953