Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Lohipakaste PIRKKA449g808kcal89.8g0g49.4g0g
Mustapippuri 7.3g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 31g223kcal0.1g0g25.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 112g38kcal3.4g5.5g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl112g95kcal1.6g4.9g7.9g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2672kcal202.8g82.8g166.8g11.2g
Valittu annoskoko864g1336kcal101.4g41.4g83.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna432g668kcal50.7g20.7g41.7g2.8g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124