Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 269g533kcal7.1g2.1g52.2g18g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g516g490kcal25.8g77.3g7.7g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 31g278kcal0g0g31.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.2g7.9kcal0.4g1g0.5g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2656kcal68.4g165.6g183.8g37.4g
Valittu annoskoko864g1328kcal34.2g82.8g91.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna432g664kcal17.1g41.4g46g9.4g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173