Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 537g407kcal10g82.8g1.1g5.4g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Kauralese 13g48kcal2.4g6.1g1g2.3g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g184kcal5.5g37.6g0.6g1.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)86g105kcal1.9g23.4g0.3g0.7g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Kananmuna, keitetty 59g84kcal7.4g0.2g6.1g0g
Maito, Kevyt54g25kcal1.7g2.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1874kcal72.6g305.8g31.8g20.6g
Valittu annoskoko864g937kcal36.3g152.9g15.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna432g468kcal18.2g76.5g8g5.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196