Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali467g99kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Hirvenjauheliha oma saalis251g281kcal55.3g0g7.5g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g82g229kcal14.7g0.4g18.8g0g
Sipuli, paistettu 58g59kcal0.8g2.8g4.8g1g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1729g1421kcal153g38.2g73.4g21.6g
Valittu annoskoko865g710kcal76.5g19.1g36.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna432g355kcal38.3g9.6g18.4g5.4g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508