Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät3200g11968kcal416g2208g192g192g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g5440g1632kcal59.8g293.8g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g27200kcal951.6g5003.6g405.8g384g
Valittu annoskoko8640g13600kcal475.8g2501.8g202.9g192g
Annoskoko puolitettuna4320g6800kcal237.9g1250.9g101.5g96g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818