Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2804g1682kcal42.1g364.5g2.8g25.2g
Purjosipuli 1803g413kcal32.6g43.3g3.6g37.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g4248kcal153.8g824.8g13.2g127.4g
Valittu annoskoko8640g2124kcal76.9g412.4g6.6g63.7g
Annoskoko puolitettuna4320g1062kcal38.5g206.2g3.3g31.9g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850