Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2351g16927kcal2.4g2.4g1880.8g0g
Vesi1763g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1587g14034kcal0g0g1586.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2939g1646kcal249.8g146.9g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g65213kcal504.4g298.6g6947.2g0g
Valittu annoskoko8640g32607kcal252.2g149.3g3473.6g0g
Annoskoko puolitettuna4320g16303kcal126.1g74.7g1736.8g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880