Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4813g2039kcal472.2g19.3g4.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3129g4163kcal264.1g550.6g62.6g156.4g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton361g76kcal1.1g5.8g0g0.4g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.9g
Rypsiöljy 169g1490kcal0g0g168.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g15770kcal1491.4g1183.8g473.2g325.4g
Valittu annoskoko8640g7885kcal745.7g591.9g236.6g162.7g
Annoskoko puolitettuna4320g3943kcal372.9g296g118.3g81.4g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698