Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4783g1009kcal57.4g162.6g9.6g100.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2392g670kcal14.4g142.3g4.8g59.8g
Sipuli (kuorittu)1196g323kcal15.5g57.4g2.4g20.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Oliiviöljy 161g1428kcal0g0g161.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g7271kcal174.6g827.8g356.4g361.2g
Valittu annoskoko8640g3636kcal87.3g413.9g178.2g180.6g
Annoskoko puolitettuna4320g1818kcal43.7g207g89.1g90.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118