Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3155g4500kcal394.4g9.5g323.4g0g
Sokeri 1219g4948kcal0g1217.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1398g4797kcal142.5g978.7g16.8g48.9g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g2868g7170kcal0g1778.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g42831kcal1073.8g7968.2g680.4g97.8g
Valittu annoskoko8640g21416kcal536.9g3984.1g340.2g48.9g
Annoskoko puolitettuna4320g10708kcal268.5g1992.1g170.1g24.5g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513