Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3832g6360kcal728g0g383.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2395g838kcal23.9g155.7g12g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta287g1035kcal37.4g201.2g6g10.1g
Vesi1437g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)575g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Valkosipuli 115g125kcal9.1g18.7g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g17025kcal1611.8g806.4g805.8g44.6g
Valittu annoskoko8640g8513kcal805.9g403.2g402.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna4320g4256kcal403g201.6g201.5g11.2g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585