Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3360g1424kcal329.6g13.4g3.4g0g
Liivate 288g1005kcal246.6g0g0.3g0g
Hermesetas-jauhe192g555kcal2.3g107.5g0g76.8g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g5966kcal1157g241.8g7.4g153.6g
Valittu annoskoko8640g2983kcal578.5g120.9g3.7g76.8g
Annoskoko puolitettuna4320g1492kcal289.3g60.5g1.9g38.4g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286954