Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 7210g1872kcal112.5g252.4g14.4g137g
Punasipuli, kuorittu, 100g601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 601g214kcal1g42.7g0.5g12g
Neilikka, annos 4g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 60g244kcal0g60g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 120g25kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g5121kcal243.4g788.2g33.2g318.4g
Valittu annoskoko8640g2560kcal121.7g394.1g16.6g159.2g
Annoskoko puolitettuna4320g1280kcal60.9g197.1g8.3g79.6g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939