Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6743g7552kcal1483.5g0g202.3g0g
Oliiviöljy 189g1670kcal0g0g188.8g0g
Kananmuna kuoreton 1484g2116kcal185.4g4.5g152.1g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g22812kcal3343.4g30.6g1087.2g7.6g
Valittu annoskoko8640g11406kcal1671.7g15.3g543.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna4320g5703kcal835.9g7.7g271.8g1.9g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032