Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g7660g2375kcal95g558.4g15.3g237.5g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g482g1889kcal159g0g136.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton402g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g8695kcal510.4g1129.6g304.2g475.8g
Valittu annoskoko8640g4348kcal255.2g564.8g152.1g237.9g
Annoskoko puolitettuna4320g2174kcal127.6g282.4g76.1g119g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646