Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5368g4067kcal100.4g827.7g10.7g53.7g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Kauralese 134g483kcal24.2g61.2g10.3g23.5g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 537g1842kcal54.7g375.7g6.4g18.8g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)859g1048kcal18.9g233.6g2.6g6.9g
Kananmuna kuoreton 295g421kcal36.9g0.9g30.3g0g
Kananmuna, keitetty 591g842kcal73.8g1.8g60.5g0g
Maito, Kevyt537g247kcal17.2g25.8g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g18735kcal725.4g3055.2g317.8g205.8g
Valittu annoskoko8640g9368kcal362.7g1527.6g158.9g102.9g
Annoskoko puolitettuna4320g4684kcal181.4g763.8g79.5g51.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196