Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2667g642kcal48.3g58.7g8g61.3g
Sipuli (kuorittu)1067g288kcal13.9g51.2g2.1g18.1g
Parsakaali brokkoli 2667g935kcal123.2g52g8g66.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr107g299kcal8.5g10.1g25.6g1.7g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2133g3413kcal57.6g57.6g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g11153kcal503g459.2g727.4g295.6g
Valittu annoskoko8640g5577kcal251.5g229.6g363.7g147.8g
Annoskoko puolitettuna4320g2788kcal125.8g114.8g181.9g73.9g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139