Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2560g4250kcal486.4g0g256g0g
Sipuli (kuorittu)448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1600g325kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Rypsiöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot1280g448kcal16.6g76.8g3.8g19.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2688g1613kcal40.3g349.4g2.7g24.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g14644kcal1117.4g1017g664.4g146.8g
Valittu annoskoko8640g7322kcal558.7g508.5g332.2g73.4g
Annoskoko puolitettuna4320g3661kcal279.4g254.3g166.1g36.7g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320