Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 528g173kcal3.3g29.3g1.1g13.5g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Juustokumina jeera (), annos 6g23g83kcal4.2g10.3g5.2g2.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4669g1634kcal74.7g322.2g4.7g65.4g
Vesi, vesijohtovesi 2335g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 51g167kcal4.6g7.2g13.4g0.5g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 23g65kcal2.5g8.9g0.8g6.2g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g700g1177kcal60.9g28g98.1g0g
Oregano, kuivattu 2.3g7.1kcal0.3g0.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g6990kcal310g889.4g248.2g187.6g
Valittu annoskoko8652g3495kcal155g444.7g124.1g93.8g
Annoskoko puolitettuna4326g1748kcal77.5g222.4g62.1g46.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219