Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1320g4529kcal134.5g924g15.8g46.2g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4000g1840kcal128g192g60g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä200g1360kcal2g2g150g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1920g1613kcal21.1g351.4g7.7g34.6g
Ruokosokeri320g1304kcal0g319.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17312g23803kcal791.2g3583.4g647.4g161.6g
Valittu annoskoko8656g11902kcal395.6g1791.7g323.7g80.8g
Annoskoko puolitettuna4328g5951kcal197.8g895.9g161.9g40.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826