Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2999g900kcal30g180g6g30g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Vesi4199g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light600g1080kcal50.4g22.2g90g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.9g3.5g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17328g8045kcal255.6g874g389.6g96.8g
Valittu annoskoko8664g4022kcal127.8g437g194.8g48.4g
Annoskoko puolitettuna4332g2011kcal63.9g218.5g97.4g24.2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323