Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Risottoriisi (Risella), 60g1400g4900kcal112g1050g23.8g42g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Herkkusieni, tuore Pirkka800g200kcal20g24g1.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio100g65kcal1.5g4.2g5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2000g5200kcal600g40g300g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17336g21546kcal1483.6g2282.4g722.4g95.4g
Valittu annoskoko8668g10773kcal741.8g1141.2g361.2g47.7g
Annoskoko puolitettuna4334g5386kcal370.9g570.6g180.6g23.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315