Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Pennepasta, Gallo225g753kcal28.1g151.7g3.4g13.5g
Herkkusieni 187g30kcal3.9g0.6g0.6g2.8g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Kasvisliemi laimennettu 206g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton67g47kcal6.4g2.7g1.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150g21kcal2.8g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1734g2104kcal83.6g313.4g55.4g33.2g
Valittu annoskoko867g1052kcal41.8g156.7g27.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna434g526kcal20.9g78.4g13.9g8.3g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605