Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1950g6691kcal198.7g1365g23.4g68.3g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g300g2700kcal0g0g300g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 2400g3400kcal548.9g0g132.2g0g
Sipuli, paistettu 300g304kcal3.9g14.6g24.6g5.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Herkkusieni säilyke 600g102kcal12.6g1.2g1.8g14.4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1200g4320kcal336g22.8g312g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix600g300kcal9g60g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17352g35983kcal2233.4g2990.8g1595.8g183.6g
Valittu annoskoko8676g17991kcal1116.7g1495.4g797.9g91.8g
Annoskoko puolitettuna4338g8996kcal558.4g747.7g399g45.9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921