Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g2157g1273kcal129.4g90.6g43.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras360g960kcal30.6g184.1g3.6g48.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4793g6663kcal910.7g0g335.5g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Kananmuna kuoreton 527g752kcal65.9g1.6g54g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1079kcal0g0g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17352g22133kcal2315.6g663g1116.4g122.4g
Valittu annoskoko8676g11066kcal1157.8g331.5g558.2g61.2g
Annoskoko puolitettuna4338g5533kcal578.9g165.8g279.1g30.6g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111