Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)18g157kcal0g0g17.5g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Tomaattimurska (Euro shopper)466g140kcal4.7g18.6g1.9g0.9g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 233g827kcal4.4g6.2g88.5g0g
Basilika, tuore 12g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g13kcal1.3g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g2369kcal25.6g66.8g216.6g7g
Valittu annoskoko868g1184kcal12.8g33.4g108.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna434g592kcal6.4g16.7g54.2g1.8g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887