Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 280g360kcal58.1g0g14g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g546g202kcal5.5g32.7g6g8.7g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g1220kcal128.2g69g48.6g18.8g
Valittu annoskoko868g610kcal64.1g34.5g24.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna434g305kcal32.1g17.3g12.2g4.7g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291630