Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g76g294kcal0g74g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g755g219kcal6.8g40.8g3g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g1027kcal13.6g229.6g6g34.8g
Valittu annoskoko868g513kcal6.8g114.8g3g17.4g
Annoskoko puolitettuna434g257kcal3.4g57.4g1.5g8.7g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325