Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g451g767kcal85.7g0g45.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)23g70kcal3.8g12.2g0.7g2.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.9g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)28g8.5kcal0.2g1.7g0g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light11g20kcal0.9g0.4g1.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.6g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1737g1880kcal182.4g30.4g110.2g6g
Valittu annoskoko869g940kcal91.2g15.2g55.1g3g
Annoskoko puolitettuna434g470kcal45.6g7.6g27.6g1.5g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014