Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow1001g2823kcal179.2g635.6g9g100.1g
Palvikinkku HK 3%1201g1201kcal216.2g6g36g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)701g1121kcal18.9g18.9g105.1g0g
Vesi5005g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g10867kcal847g1409.6g316.2g234.2g
Valittu annoskoko8680g5433kcal423.5g704.8g158.1g117.1g
Annoskoko puolitettuna4340g2717kcal211.8g352.4g79.1g58.6g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380