Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)2800g9800kcal364g1932g70g84g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2800g2380kcal28g98g196g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g280g84kcal2.8g11.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g33824kcal1853.6g4082.4g1093.6g168g
Valittu annoskoko8680g16912kcal926.8g2041.2g546.8g84g
Annoskoko puolitettuna4340g8456kcal463.4g1020.6g273.4g42g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118