Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)3905g3206kcal70.3g687.3g3.9g39.1g
Porkkana 901g295kcal5.6g50.1g1.8g23g
Sianliha keskiarvo 1953g4265kcal357g0g318.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 21g62kcal2.3g3.2g4.4g0.1g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17376g15873kcal879.4g1515.8g658.2g136.6g
Valittu annoskoko8688g7937kcal439.7g757.9g329.1g68.3g
Annoskoko puolitettuna4344g3968kcal219.9g379g164.6g34.2g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129