Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4000g1120kcal24g238g8g100g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g40g96kcal2.2g16.8g2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17392g3275kcal69.2g565.8g77.2g208.8g
Valittu annoskoko8696g1637kcal34.6g282.9g38.6g104.4g
Annoskoko puolitettuna4348g819kcal17.3g141.5g19.3g52.2g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864