Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g137kcal11.8g4.6g7.6g0.6g
Valittu annoskoko87g69kcal5.9g2.3g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g34kcal3g1.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g79kcal6.8g2.6g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730