Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g146kcal8.2g9g8.2g4g
Valittu annoskoko87g73kcal4.1g4.5g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna44g37kcal2.1g2.3g2.1g1g
Arvot/100g100g84kcal4.7g5.2g4.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922